Wanneer?

Welke klachten / problemen?

 

Intake / Diagnostiek

Behandeling (individueel of groep)

Doorverwijzing

 

Wachttijd / Waarneming

Aanmelden / Afspraak

Afzeggen

 

Tarieven en betalingswijze

Betalingsvoorwaarden

 

Supervisie / leertherapie

 

Achtergrond

Registraties

Lidmaatschappen

Kwaliteit
Privacy

 

Contact

Home

Intake / Diagnostiek

Tijdens het eerste gesprek legt u uw situatie, voorgeschiedenis/levensverhaal, klachten en problemen voor. Tevens vindt een inventarisatie plaats van de manier van omgaan met klachten/probleemsituaties en van uw persoonlijkheid/persoonlijkheidstrekken. Aanvullend op dit gesprek kan u gevraagd worden om enkele vragenlijsten in te vullen. Daarna wordt een eerste diagnose besproken. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan gemaakt of wordt u gericht doorverwezen.

In de beginfase en aan het eind van het behandelingstraject zal ik u vragen om via een link een online (door een aantal verzekeraars verplichte) vragenlijst in te vullen, in het kader van de Routine Outcome Measurement (ROM). Hiermee kunnen verzekeraars de effectiviteit van de behandeling nagaan.

Ook zal ik u aan het eind van de behandeling vragen om via een link een online vragenlijst mbt uw klanttevredenheid in te vullen.

Klik hier om de cliënten folder van de LVVP te lezen.Psychologenpraktijk Lunetten Cevennen 2 3524 HP Utrecht 030-2884941

Routebeschrijving | Klachtenprocedure | Links | Site door CrossMotion